Непознатата страна на раждането

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Cover _________ _______ (2013)

 

Представяме ви книгата „Оргазмено раждане. Вашето ръководство за безопасно, удовлетворяващо и приятно раждане“, от авторите Елизабет Дейвис, Дебра Паскали-Бонаро. Книгата излезе съвсем наскоро и представлява прекрасно ръководство за безопасно и удовлетворяващо раждане, което ви препоръчваме, ако това тепърва ви предстои или ако професията ви е в сферата на акушерството.

Книгата

Възможно ли е раждането да бъде нещо различно от познатата ни представа за болезнено и мъчително преживяване, нерядко съпътствано от сериозни рискове за здравето и живота на родилката и бебето? Възможно ли е даването на живот да бъде естествено благословено като щастливо и приятно събитие, доставящо радост и удоволствие, дори екстаз и пълно удовлетворение? Възможно ли е…..

Да, възможно е! Как? – Отговор на тези и много други въпроси, свързани с бременността и раждането, дават Елизабет Дейвис и Дебра Паскали-Бонаро в книгата си ОРГАЗМЕНО РАЖДАНЕ. Вашето ръководство за безопасно, удовлетворяващо и приятно раждане, излязла в български превод в издателство Галера Либрис.

Опирайки се на личния си и професионален опит, както и на практиката за естествено болнично и извънболнично раждане в САЩ и по света, акушерката Елизабет Дейвис и дулата Дебра Паскали-Бонаро последователно и аргументирано разгръщат своя аналитичен разказ за превръщането на “одисеята” раждане в пълноценно, трансформиращо, утвърждаващо живота преживяване. Преди, по време на и след самото раждане – всеки от тези етапи в даването на живот е осветлен основно с оглед подготовката на майката да се справи (с необходимата съпричастност на близките) с всички несъмнени предизвикателства, съставящи даването на живот. Накратко, да усети и изяви женската си мощ.

Какви са действителните измерения на реално преживяното оргазмено раждане се убеждаваме от включените в раздела “Жените разказват своите истории” разкази на майки от САЩ, Великобритания, Холандия, Израел, Австрия, Австралия, Нова зеландия.

 

ЕДНО ФИЗИЧЕСКО, умствено, емоционално и духовно преживяване в максимална степен! Такова невероятно пътешествие на себеразкриване и себеуважение. Бях чула навремето, че раждането има потенциала да въздейства на човешкото тяло както една 7-годишна медитация. Сега истински вярвам втова.

Сара Л.


МОЯТА „ТАЙНА“ е карала някои жени да ахнат от удивление, завист и неверие. Но най-накрая мога да я споделя с другите – най-добрият оргазъм в живота ми! Непосредствено след това се чувствах толкова силна, толкова способна и толкова жизнена, че сякаш можех да изкатеря най-високата планина и да преплувам най-обширния океан.Беше извънредно овластяващо.

Патриша А.


ЧУВСТВАТА МИ СПРЯМО РАЖДАНЕТО по този начин са неописуеми. То е толкова свещено, всеобхватно и обширно – чувствам просто, че няма дума, достатъчно голяма за него. То е духовно по начин, който просто не е достъпен другояче. В най-дълбоките си основи то е такова въплъщение на женска същност и се свързва с един древен поток на женската история и тайнства, толкова силен и мощен, че има потенциала да промени света.

Дайна Дж.


ПОДКРЕПЯМ ЖЕНА СИ ЗНАЧИТЕЛНО ПОВЕЧЕ след това раждане.В бизнеса си знам, че един ветеран от политически кампании има определенопит, на който мога да се доверя. По същия начин след като присъствах нараждането на жена ми – у дома след цезарово сечение, – разбрах просто, че тяе богиня и е най-добре всички да свикнем с това. Точка.

Бил М.

 

Как да намерим книгата?

Автори: Елизабет Дейвис, Дебра Паскали-Бонаро.

Заглавие: ОРГАЗМЕНО РАЖДАНЕ. Вашето ръководство за безопасно, удовлетворяващо и приятно раждане.

Превод от английски Милена Дянкова, Мая Здравкова.

Варна: Галера Либрис, 2013, 248 с.,

ISBN 978-619-90098-1-9.

 

Подобни статии:

Nai-shtastlivoto_dete_kniga  Книгите на Д-р Харви Карп вече и на български

Being-Armani  „Да бъдеш Армани“

e6d4e635c40cb8b49d0521a6965ff057_big  Книги за мама и за мен

e512b5797c415c723a3b961c423464ba_big  7 книги, които да прочетете през зимата

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Находка

1,345 преглеждания

Comments are closed.