• No categories

Кулинарно – в кухнята с Йоана

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Кулинарно – в кухнята с Йоана

Убедена съм, че всеки, който веднъж е посетил кулинарния блог на Йоана www.kulinarno-joana.com и е опитал някоя от рецептите й, със сигурност, ще опита и още една, и още една, и още една…и така дълго няма да има спирка. Нито в опитването, нито в готвенето, нито в яденето, нито в импровизациите. И това е така, защото този блог е заразителен като самата нея.

Родена на 13 юни, Йоана обича не само да готви, а и да пътува, да излиза с приятели, да пазарува, да чете, да браузва в интернет, но най-вече да открива интересни интерпретации на тема кулинария. Йоана цени класиката, но в кухнята се опитва да избяга от нея. Определя кулинарията като безкраен експеримент със сетивата, на който обича да се отдава напълно.
 

И всичко това проличава в рецептите й – ужасно различни, неочаквани, любопитни, заразителни, магнетични, запомнящи се, повечето от тях бързи и лесни и разбира се вкусни.
 

Всяка една от рецептите в www.kulinarno-joana.com може да бъде открита по няколко начина – или в отделните категории: салати, предястия, основини ястия, супи, кейкове и т.н. или според националността на кухнята, от която произхожда – българска, виенска, италианска, мароканска, гръцка, испанска, индийска, немска, турска, френска. За всички, които искат по-различен начин за избор на рецепта, в кулинарния блог на Йоана могат да посетят категория “мозайка”. В нея изборът на рецепта става по снимка, защото както самата Йоана казва “понякога е по-лесно да избереш някое ястие като го видиш на картинка”.

Особено ценна в www.kulinarno-joana.com е категорията “Кое откъде?”. В нея много подробно и точно са описани по-непознатите подправки или по-рядко срещани у нас продукти, както и местата откъдето могат да бъдат купени. За всеки любител кулинар, това е задължителното място в блога на Йоана ( разбира се след избора на рецепта), което трябва да бъде посетено.

 

А вие просто побързайте и посетете кухнята на Йоана в  www.kulinarno-joana.com – няма как да не останете доволни.

Вижте седемте рецепти, с които Йоана гостува на Първите седем 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Вкусно

7,175 преглеждания

Comments are closed.