“Клетъчно пробуждане” на Барбара Рен

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Kletuchno Probujdane

Барбара Рен е световноизвестен специалист по холистична медицина и здравословно хранене, хомеопат, клиничен нутрициолог с повече от четиридесет годишен опит. Тя е основател и ръководител на Института по нутрициология в Лондон– „The College of Natural Nutrition” – обучил едни от водещите специалисти в областта и чиито трансформиращи идеи са помогнали на хиляди хора да променят живота си. Автор е на бестселъра „Клетъчно пробуждане“, който ИК ”Кибеа” публикува 2011 г.

Въз основа на дългогодишната си практика Барбара Рен споделя едно ново виждане за човешкото тяло и лечебния процес. Тя посочва, че всеки притежава потенциал да се излекува и този потенциал е свързан със ставащото в тялото на клетъчно равнище. Книгата представя подход, с помощта на който клетките ще се пробудят и ще бъдете в хармония с универсалната мъдрост. Когато осъществите връзка с универсалните енергии, вие задълбочавате и връзката с вашата истинска същност, а вътрешното знание води до решение на всеки проблем.

Посланието на Барбара Рен към читателя е той да поеме отговорността за собствения си живот, за да се радва на здраве, щастие и свобода. Ако здравословното ви състояние не е добро, тази книга ще ви дари с разбиране за себе си, което ще ви помогне да намерите изцеление. Ако се радвате на добро здраве, ще обогатите съзнанието си и ще станете по-силни.

„Ние имаме невероятно тяло, което неизменно се стреми да намери баланс и хармония. Нашият потенциал е много по-голям, отколкото можем да си представим, и е неразривно свързан със ставащото вътре в нас на клетъчно равнище. Всяка от трилионите клетки в изумителното човешко тяло притежава способността да задържа и използва светлината под формата на биофотони – субатомни частици светлина. Когато клетката бъде осветена, ДНК в тази клетка също се осветява, осигурявайки ни здраве и достъп до универсалната мъдрост в нейната матрица.“- Барбара Рен

Автор: Барбара Рен
Дизайн: Красимира Деспотова
Редактор: Сирма Велева
Преводач: Станислава Миланова
Цена: 15.00 лв
Издател: ИК “Кибеа”

 


Барбара Рен 
ще бъде в България (София и Пловдив) в периода от 26.02.2013 г. до 4.03.2013 г.(включително) като лектор на семинар и лекции за “Холистичните подходи към здравето”.


FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Актуално

2,521 преглеждания

Comments are closed.