Хороскоп за родители

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Дали годината ще ви донесе нов член на семейството, повече работа и предизвикателството да освободите време за семейството или пък предстои преместване на ново място. Вижте какво звездите са подготвили за родителите от различните зодии.


Родителят Овен

Родителите от тази зодия са ентусиасти и понякога може да проявяват нетърпение. Често се включват в каквото и занимание детето им да прояви интерес. Понякога, заради собствения си ентусиазъм, може да не забележат, че детето им вече е загубило интерес и че единствените,  които вече се вълнуват от съответното занимание са само те…

прочетете повече тук


Родителят Телец

Тези родители са много търпеливи и на тях може да се разчита. Те обикновено приемат леко нещата и е нужно много, за да се надигне гнева в тях. Те са принципни и справедливи, когато става дума за дисциплината на децата им.

прочетете повече тук


Родителят Близнаци

Родителите от тази зодия подхождат с лекота към живота и имат уникалната способност да стимулират въображението на децата си.
През първата половина на 2012 г. семейният живот на Близнаците ще се обърне с главата надолу, но през последната четвърт предстоят забавни моменти с децата.

прочети повече тук


Родителят Рак

Родителите от тази зодия често бдят прекалено над децата си и може да им е трудно да ги оставят да се отделят от тях. По природа те все се тревожат и трябва да се научат да дават на децата си независимост.

прочети повече тук


Родителят Лъв

Родителите Лъв имат склонността да глезят децата си. Обикновено са любвеобвилни и щедри, имат високи очаквания за децата си. Трябва да внимават да не проектират собствените си желания и мечти върху децата си.

прочетете повече тук


Родителят Дева

Родителите Дева следват повече разума си, отколкото емоциите, когато отглеждат дете. Те имат склонност към перфекционизъм и конструктивният им критисизъм може да се проявява по-често, отколкото е необходимо.

прочетете повече тук


Родителят Везни

Като родители, везните са доста безгрижни и поддържат една спокойна атмосфера вкъщи. Те често отстъпват на децата си, само и само да запазят спокойствието вкъщи. Родителят везни е любящ и предан и учи децата си да бъдат учтиви и да имат добри маниери.

прочетете повече тук

 


Родителят Скорпион

Като родители, скорпионите са много методични и честни. Те са изцяло отдадени на децата си, но не се поддават на всичките им искания. Макар често да са строги, често насърчават децата си към различни интереси.

прочетете повече тук


Родителят Стрелец

Като родители, стрелците са природни ентусиасти, които намират децата си за поредното пре3дизвикателство. Може да са малко неспокойни, но пък се очароват от развитието на детето си.

прочетете повече тук


Родителят Козирог

Родителите козирог имат силно чувство за собственост и искат децата им да са много успешни. Понякога дори може да ги побутват твърде много.

прочетете повече тук


Родителят Водолей

Родителите водолей са сдържани и рационални към децата си. Те искат децата им да са независими и да мислят сами за себе си.

прочетете повече тук


Родителят Риби

Родителите риби са толерантни, мили и спокойни, когато става въпрос за децата им. Често са доста снизходителни към малките, тъй като им се вижда трудно да налагат дисциплина.

прочетете повече тук

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Актуално

1,537 преглеждания

Comments are closed.